Thuis ProductenDe digitale Machine van de Muurdruk

2880 Dpi 1 Printhead Vouwbare Skip van de Printersmart auto blank van Wallpen Stille 3d

2880 Dpi 1 Printhead Vouwbare Skip van de Printersmart auto blank van Wallpen Stille 3d

2880 Dpi 1 Printhead Vouwbare Skip van de Printersmart auto blank van Wallpen Stille 3d
2880 Dpi 1 Printhead Foldable Wallpen Printer Smart Auto Blank Skip Silent 3d
2880 Dpi 1 Printhead Vouwbare Skip van de Printersmart auto blank van Wallpen Stille 3d
Productdetails:
Plaats van herkomst: Peking, China
Merknaam: Zhongkemeichuang
Certificering: RoHS for ink
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 triplexdoos
Levering vermogen: 100 reeksen/maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: 2880 Dpi 1 Printhead Vouwbare Skip van Zkmc Slimme Auto Lege Stille 3d Digitale Machine van de Muurd Vouwbare delen: Verticaal spoor, horizontaal spoor, printhead (1-hoofdmachine)
Inkt: de 1-hoofdkleuren van CMYK 4 (de 2-hoofdkleuren van CMYK+WWWW 5) Oppervlakten: Om het even welke verticale vlakke materialen, glas, metaal, tegel…
Het schilderen resolutie: 720dpi… omhoog aan 2880dpi Na de Verkoopdienst: Online technische ondersteuning, vervangstukken
Hoog licht:

dpi 2880 wallpen printer

,

1 vouwbaar printhead wallpen printer

,

3d verticale slimme machine van de muurdruk

Printhead van ZKMC de Nieuwe Vrijgegeven Vouwbare Stille 3d Autoskip Lege Verticale Robot van Multicolor Wall Printing van de Muurprinter

 

Met het beloven bluesea beslist de eindeloze markt, lage investering, de hoge vooruitzichten van de terugkeerwinst, vele ondernemers muurschilderijrobots als hun geldmaker te kiezen.

 

Sterke punten:

 

1. Lokale service in in het buitenland: De klanten van Rusland, Wit-Rusland, Midden-Oosten… konden in aanraking met onze enige agenten daar voor geschikt overleg van ZKMC-de machine van de muurdruk worden.

 

2. Octrooien: In het verleden de 8 jaar, heeft ZKMC rond 9 verwante octrooien betreffende de machine van de muurdruk verkregen.

 

3. Wereldmarkt: Onze machines worden populair in vele over de hele wereld landen. Tot dusver, zijn onze printers uitgevoerd naar Israël, Roemenië, Canada, Zwitsers Egypte, Zweden, Rusland, etc.

 

 

 
Machineconfiguratie
X asgids 5m sporen (5 loodsporen, elke 1meter snakken, gevouwen is elke vouwbare 24cm breedte slechts na)
Y asgids Standaardmodel: 219cm (klantgerichte hoogte), y-vouwbare as, 1.4m in hoogte na gevouwen
Z asgids 15cm
Het vertoningsscherm 7 ' ‚LCD, touch screen
Castreer afstand 0.51cm
Drukhoofd 1-printhead standaard model fodable na het gebruiken, die de vochtigheid van het drukhoofd en advoidstof kan maken
X as efficiënte slag 470cm
Y as efficiënte slag Standaardmodel: 180cm (klantgerichte hoogte)
Z as efficiënte slag 10cm
Synchroriem 1pc
Aandrijvingsrek 5pcs
De netto hoogte van de beelddruk Norm 1.8m (kan op maat gemaakt), onbeperkte breedte
Machinegewicht 62kg
Het gewicht van loodsporen 10kg*5pcs
Toegepaste muur Binnen & buitenstopverfmuur, latexmuur, witte muur, de muur van de diatomeeënmodder, shell poedermuur, houten muur, document, bakstenen muur, canvas, enz.
Controleconfiguratie
De capaciteit van de inktcontainer 400ml
Printhead het schoonmaken Auto
Pomptest Y
Stepper motor Y
Niveau Y
Het schilderen wijze Tweerichtings
Ultrasone sensoren 2pcs
Prestatiesconfiguratie
Taal Engels

Autoskip spatie,

Het autolaser Plaatsen

Y
Het intelligente opheffen Steun
De wijze van de inktlevering De negatieve levering van de druk autoinkt
Kleuren passende behandeling Auto
Geïntegreerde voltagestabilisator Y
Inkt het Verwarmen Y
Software Professionele Printer Maintop Software, ZKMC-outputsoftware
Computersysteem Windows XP, win7, win8, win10
Opmerkingen De bovengenoemde gegevens voor verwijzing slechts, kunnen veranderen wegens ononderbroken product/model bevordering.

 

De fodalble machine van ZKMC is ons nieuw product in 2021, vouwbare, verticale sporen van 1 printhead de vouwbare standaard model, horizontale loodsporen vouwbaar, deze 3 delen vouwbaar niet alleen sparen ruimte wanneer het vervoer de machine, de machine en 5 loodsporen en allen kan in de rug van een auto worden gezet inkt. Zoals u het weet, is het drukhoofd één van het essentiële onderdeel van de machine, enkel als pen zijn de bonen essentieel onderdeel van een pen. Nadat u druk op muren beëindigt, kunt u het drukhoofd, sparen de ruimte vouwen, en na vouwde het drukhoofd de richting de grond onder ogen ziet, zal dit het drukhoofd stof binnen vermijden maken en drukhoofd houden meer vochtigheid, de printhead langere het leven tijd kan handhaven.

 

 

2880 Dpi 1 Printhead Vouwbare Skip van de Printersmart auto blank van Wallpen Stille 3d 02880 Dpi 1 Printhead Vouwbare Skip van de Printersmart auto blank van Wallpen Stille 3d 12880 Dpi 1 Printhead Vouwbare Skip van de Printersmart auto blank van Wallpen Stille 3d 22880 Dpi 1 Printhead Vouwbare Skip van de Printersmart auto blank van Wallpen Stille 3d 32880 Dpi 1 Printhead Vouwbare Skip van de Printersmart auto blank van Wallpen Stille 3d 4

 

 
2880 Dpi 1 Printhead Vouwbare Skip van de Printersmart auto blank van Wallpen Stille 3d 52880 Dpi 1 Printhead Vouwbare Skip van de Printersmart auto blank van Wallpen Stille 3d 6

 

2880 Dpi 1 Printhead Vouwbare Skip van de Printersmart auto blank van Wallpen Stille 3d 72880 Dpi 1 Printhead Vouwbare Skip van de Printersmart auto blank van Wallpen Stille 3d 8

Q&A

Q1. Welk soort inkt gebruikt onze machine?

A: Speciale aangepaste inkt op basis van water: De kleuren van CMYK 4, 1 fles/color/500ml.

Onze machine is toegepast zowel binnen als openluchtmuurdecor, heeft de eco vriendschappelijke inkt geen kwaad aan gezondheid. Het voldoet aan de openbare eisen ten aanzien van gezondheidszorg.

Q2. Wat is het verschil tussen verticale machine en horizontale machine?

A: De verticale machine kan om het even welke breedtefoto drukken; terwijl de horizontale machine 1.8m*1.7m kan slechts drukken

 

Q3 Welk soort oppervlakte kan drukken uw machine?

A: het kan wijd voor het schilderen op vele soorten verticale oppervlakten worden gebruikt, professioneel in de muur van het stopverfpoeder, de muur van de diatomeeënmodder, de muur van de latexverf, shell poedermuur, chemisch vezelcanvas, behang, hout, metaal, keramiek, rijstpapier, enz.

 

 

Q4: Hoe wij de machine zullen assembleren?

A: De klant zal de machine assembleren op ons video en verrichtings verstrekt die handboek wordt gebaseerd. Het is gemakkelijk, neem gewoonlijk ongeveer 15 minuten na klant worden vertrouwd met onze machine.

 

Q5: Hoe wij de machine in werking stellen? Is de opleiding noodzakelijk?

A: De verrichting van de machine is gemakkelijk te leren. Wij zullen verrichtingshandboek van beelden en verwante video's aan klant voorzien. Bovendien, zullen wij onlinetraining terwijl nodig verstrekken. Zo, konden onze klanten onze machineverrichting binnen 1 binnen beheersen-3hours. De klant kan ook aan onze workshop komen opleiding krijgen.

 

Q6: Wat zijn de latere verkoopdienst?

A: Onze machine heeft 1 jaargarantie (uitgesloten inkt en printhead) als niet beschadigd kunstmatig. Na de garantie, verlenen wij nog de leventechnische ondersteuning en dienst.

 

Q7: Wat is de levertijd?

A: Ongeveer 5-10 werkdagen na ontvangen de betaling.

Contactgegevens
Beijing Zhongkemeichuang Science And Technology Ltd.

Contactpersoon: Teresa Wu

Tel.: +8613011010380

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Beste Producten
Andere Producten